Let op! Belangrijke mededeling

In verband met de uitbraak van COVID-19 (het Corona virus) en het beperken van de verspreiding van de infectie vragen wij u om niet zelf afspraken te maken en niet naar de praktijk te komen, ONGEACHT DE KLACHT. Als u denkt dat u een dokter nodig hebt, gebruik dan onze online services (e-consult, herhaalservice) of bel de praktijk om met de dokter te overleggen. Onze praktijk is goed toegerust om u online of telefonisch te kunnen helpen. Dit beleid is actief vanaf maandag 16 maart tot nader order.

Wij rekenen op uw begrip
Team Huisartsen Lutmastraat

Welkom bij Huisartsen Lutmastraat, huisarts in de Pijp

  Mw. O.T. Klinkenbijl

  Mw. C.J. Vreugdenhil

  • Wij zijn twee ervaren vrouwelijke huisartsen van een kleine huisartsenpraktijk in de Pijp. Ons doel is het vertrouwde aanspreekpunt te zijn voor de patiënt in alle levensfasen. We maken ons sterk voor persoonlijke, laagdrempelige en kwalitatief goede zorg. We zijn daarom het gehele jaar open van 8.00 – 17.00 uur, met uitzondering van het weekend- en feestdagen. Kleine ingrepen, injecties in gewrichten en het plaatsen van spiralen kunnen door beide huisartsen op de huisartsenpraktijk in de Pijp worden gedaan.

  • Online zijn er veel dingen te regelen via ons patiëntenportaal, zoals het maken van afspraken, een vraag stellen aan een van de huisartsen of het aanvragen van een herhaalrecept. Sinds 2016 zijn we in het bezit van het NHG-kwaliteitskeurmerk wat garant staat voor kwalitatief goede en up to date huisartsenzorg. We zien u graag in onze praktijk!

   Mw. O.T. Klinkenbijl en mw. C.J. Vreugdenhil, huisartsen.


  Contact

  • Huisartsen Lutmastraat
   Lutmastraat 45
   1072 JP Amsterdam

  • 020 679 00 44 / spoed toets 1
   Fax: 020 670 25 57
   Spoed buiten openingstijden: 088 003 06 00

  De praktijk is weer geopend voor nieuwe patiënten (alleen in aangegeven postcodegebied)

  De praktijk neemt tijdelijk geen nieuwe patiënten aan