Onze praktijk

 • Openingstijden

  iedere werkdag van 08.00 – 17.00 uur

 • Spreekuur op afspraak

  08.00 – 12.00 uur en 14.00 – 16.00 uur

 • Telefonisch spreekuur

  12.00 – 14.00 uur

 • Avondspreekuur

  op maandag, voor een afspraak kunt u contact opnemen met de assistente


Medewerkers

dr O T Klinkenbijl

Mw. O.T. Klinkenbijl
huisarts

werkdagen: maandag, dinsdag, woensdagavond en vrijdag

dr C J Vreugdenhil

Mw. C.J. Vreugdenhil
huisarts

werkdagen: maandag, dinsdagavond, woensdag en donderdag

M Uitermark

Marja Uitermark
assistente

werkdagen: maandag, dinsdag en woensdag

S Kodad

Samira Kodad
assistente

werkdagen: dinsdag, donderdag en vrijdag

O van Meurs

Olga van Meurs
POH-S

werkdagen: woensdag en vrijdag

Anneke Munnik
POH GGZ

werkdagen: dinsdagmiddag en avond


Delen van medische gegevens

 • Als huisarts kunnen wij uw medische gegevens delen met andere zorgverleners. Bijvoorbeeld als een andere arts of apotheek uw medische gegevens nodig heeft om u snel, goed en veilig te kunnen helpen.
 • Het delen van uw medische gegevens gebeurt via het Landelijk Schakelpunt (LSP). Maar alleen als u dat goed vindt. Via de link www.volgjezorg.nl leest u hoe dat gebeurt en hoe hiervoor (online) toestemming kan gegeven kan worden.


Hebt u een klacht?

 • Wanneer u ontevreden bent, stellen we het op prijs dat u dit met ons bespreekt. Wanneer wij op de hoogte zijn van uw onvrede, dan kunnen wij proberen het voor u op te lossen. Het doel van onze klachtenprocedure is dan ook om de vertrouwensrelatie met u te behouden of te herstellen en om onze kwaliteit van zorg te verbeteren. Uw verbetertips en klachten kunnen betrekking hebben op alle dienstverleners in onze praktijk, het (medisch) handelen, de bejegening en communicatie of op onze praktijkorganisatie. Wij staan open voor tips – opmerkingen – klachten.
 • Naast dat we zullen zoeken naar directe oplossingen, registreren wij uw tips en klachten voor intern gebruik en hopen op die manier meer inzicht te krijgen in waar onze praktijk volgens u beter moet worden.

  Meer informatie over de klachtenprocedure van uw huisarts kunt u vinden op de volgende pagina: Klachtenprocedure. Om schriftelijk een klacht in te dienen, kunt u onderstaand formulier invullen en aan de praktijk sturen of afgeven. Download het klachtenformulier