E-consult

Stel uw medische vragen direct aan uw huisarts via een beveiligde omgeving. U ontvangt bericht zodra uw consult beantwoord is.

Via het Patiëntenportaal kunt u als patiënt van Huisartsen Lutmastraat een vraag stellen aan de huisarts (e-Consult). U kunt bij het bericht ook een foto toevoegen, bijvoorbeeld om een plekje/wond te laten beoordelen. Ook kunt u via het patientenportaal uw dossier inzien, uitslagen bekijken en herhaalrecepten aanvragen.

Online zorg op het moment dat het u uitkomt. Het Patiëntenportaal is een beveiligde omgeving die opent in een nieuw venster.

Om gebruik te kunnen maken van Patiëntenportaal dient u zich eenmalig te registreren, zodat wij kunnen controleren of u een patiënt van ons bent. Hiervoor kunt u de knop 'registreer nu' gebruiken. Dit wijst zich verder vanzelf zodra u het Patiëntenportaal opent. Klik op onderstaande link om naar het Patiëntenportaal te gaan en uw eigen dossier in te zien.

Thuis meten: voor sommige metingen hoeft u niet naar de praktijk te komen. U kunt thuis uw gewicht meten, het zuurstofgehalte in uw bloed meten (wij lenen u hiervoor een meter uit) of 24 uur lang uw bloeddruk monitoren. Een meting thuis geeft vaak een betrouwbaarder beeld dan de waarde op de praktijk. Neem contact op met de praktijk om te overleggen of u gebruik kunt maken van deze mogelijkheden.

Heeft u griepklachten of denkt u besmet te zijn geraakt met het Coronavirus blijf dan thuis en neem contact op met de praktijk.

U kunt ook toegang krijgen tot uw eigen dossier door de 'Uw Zorg online-app' te downloaden via de appstore.
Image