Afspraak maken

 • Online bel- of beeldbelafspraak maken

  Bekijk de lege plekken in de agenda en boek een bel- of beeldbelafspraak op het moment dat het u uitkomt. Meer info over de webagenda.

 • Direct contact met de huisarts

  Op maandag, dinsdag- en donderdagochtend kunt u via de telefooncentrale (nummer 7) kiezen voor een terugbelverzoek door de huisarts. U wordt dan nog diezelfde ochtend teruggebeld.

 • Spreekuur op afspraak

  Iedere werkdag is er spreekuur. Voor het spreekuur moet u altijd vooraf een afspraak maken. U kunt voor een afspraak de praktijk bellen op werkdagen tussen 08.00 tot 17.00 uur. Bij het maken van een afspraak zal de assistente vragen naar de reden van uw contact. I.v.m. het coronavirus worden er vooral telefonische afspraken of beeldbelafspraken gemaakt.

 • Huisbezoek

  Wanneer het niet mogelijk is om zelf naar de huisartsenpraktijk in de Pijp te komen, dan kan de huisarts u ook thuis bezoeken. Bijvoorbeeld omdat u te ziek, gehandicapt of slecht ter been bent. De assistente beoordeelt, eventueel samen met de huisarts, of een huisbezoek afgelegd wordt. In de praktijk zijn de mogelijkheden voor onderzoek en behandeling beter. Het huisbezoek is niet bedoeld voor mensen die geen tijd of geen vervoer hebben om naar het gewone spreekuur te komen.

 • Avond-, nacht- en weekenddienst

  De waarneming ’s avonds, ’s nachts, in het weekend en op feestdagen is geregeld door de huisartsenpost. De huisartsenpost bevindt zich naast de eerste hulp van het OLVG. Voor dringende zaken die niet kunnen wachten kunt u na 17.00 uur, in het weekend en op feestdagen terecht op de huisartsenpost. Telefoonnummer van de huisartsenpost: 088 003 06 00. Houdt bij het maken van een afspraak uw verzekeringsgegevens bij de hand.