Afspraak maken

 • Online belafspraak maken

  Bekijk de lege plekken in de agenda en boek een belafspraak op het moment dat het u uitkomt. Meer info over de webagenda.

 • Spreekuur op afspraak

  Iedere werkdag is er spreekuur. Voor het spreekuur moet u altijd vooraf een afspraak maken. U kunt voor een afspraak de praktijk bellen op werkdagen tussen 08.00 tot 17.00 uur. Bij het maken van een afspraak zal de assistente vragen naar de reden van uw contact. Ze is daartoe opgeleid en doet dat om zo goed mogelijk een inschatting te maken van de aard en spoedeisendheid van uw klachten. De assistente is, net als de huisarts, verplicht om vertrouwelijk met uw informatie om te gaan. Heeft u meerdere klachten of vragen? Geef het aan bij het maken van de afspraak, we kunnen er rekening mee houden in onze agenda.

 • Telefonisch spreekuur

  Wanneer u een korte vraag heeft aan de huisarts of een uitslag wilt bespreken, dan kunt u zich hiervoor aanmelden voor 12.00 uur bij de doktersassistente. U wordt dan indien mogelijk tussen 12.00 – 14.00 uur teruggebeld. Wij verzoeken u ervoor te zorgen een telefoonnummer op te geven waarop u die dag te bereiken bent.

 • Huisbezoek

  Wanneer het niet mogelijk is om zelf naar de huisartsenpraktijk in de Pijp te komen, dan kan de huisarts u ook thuis bezoeken. Bijvoorbeeld omdat u te ziek, gehandicapt of slecht ter been bent. De assistente beoordeelt, eventueel samen met de huisarts, of een huisbezoek afgelegd wordt. In de praktijk zijn de mogelijkheden voor onderzoek en behandeling beter. Het huisbezoek is niet bedoeld voor mensen die geen tijd of geen vervoer hebben om naar het gewone spreekuur te komen.

 • Avond-, nacht- en weekenddienst

  De waarneming ’s avonds, ’s nachts, in het weekend en op feestdagen is geregeld door de huisartsenpost. De huisartsenpost bevindt zich naast de eerste hulp van het OLVG. Voor dringende zaken die niet kunnen wachten kunt u na 17.00 uur, in het weekend en op feestdagen terecht op de huisartsenpost. Telefoonnummer van de huisartsenpost: 088 003 06 00. Houdt bij het maken van een afspraak uw verzekeringsgegevens bij de hand.